Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruko ubistvo i samoubistvo u Skoplju

SKOPLJE - Trostruko ubistvo i samoubistvo dogodilo se danas u Skoplju kada je Šaban Sulejmani iz skopskog sela Glumovo ubio svoja dva bratanca, trećeg ranio, onda pucao u svog brata i izvršio samoubistvo.

Ubistvo i samoubistvo se dogodilo prije podne kada je Sulejmani došao u goste kod svojih sinova u skopskom naselju "Đorče Petrov", gde je zatekao svoje bratance i nakon kraće rasprave izvadio pištolj i pucao u njih.

Dvojica bratanca Mumin i Arijan poginula su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na licu mjesta, a treći Bari, je ranjen.

Zatim se vratio u Glumovo, gde je sreo svog brata Abdulu i pucao u njega ubivši ga na licu mjesta.

Prije dolaska policije Šaban je uperio pištolj u grudi i izvršio samoubistvo, javili su lokalni mediji.

Policija pretpostavlja da su porodični problemi najverovatniji uzrok tragedije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Masakr na Bajram: Detalji krvavog pira u kojem je Šaban ubio rođenog brata, unuka i bratanca, pa izvršio samoubistvo (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2017

Žitelji sela Glumovo nadomak Skoplja još uvek su u šoku i ne mogu da poveruju da je njihov prvi komšija Šaban Sulejmani (48) ubio svog rođenog brata Avdilja B. Sulejmanija (56), svog bratanca A.S. (20) i unuka M.S. (33)...U ovom zločinu, koji se dogodio na veliki muslimanski praznik Ramazanski...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.