#TrecaSmena - imamo sjajne vesti!

Izvor: Mondo, 29.Jun.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#TrecaSmena - imamo sjajne vesti!

Vaša omiljena aplikacija dobila je noćni mod!

Foto: Promo/Twitter

Sve koji Twitter koriste na Android platformi, a vole da "vise" na popularnoj "lajni" tokom noći obradovaće vest da je Twitter za Android dobio noćni mod. To znači da će aplikacija tokom večernjih sati svoje beline zameniti tamnim tonovima i plavim slovima. Ako koristite smartfon ili tablet sa AMOLED ekranom, osim što ćete lakše pratiti tvitove bez zamaranja očiju, štedećete i bateriju, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << duže traje s tamnijim bojama.

Twitter je nedavno dodao i stikere i sličice - POGLEDAJTE!

Noćni mod je rešen pomoću servera i nema načina da se isključi, ali kako je ovo opcija koju su korisnici zahtevali godinama, sigurni smo da će je mnogi obožavati.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.