Trampov novi poraz: O siromašnima će i dalje brinuti Obama

Izvor: B92, 26.Apr.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampov novi poraz: O siromašnima će i dalje brinuti Obama

Administracija Donalda Trampa nastaviće da subvencioniše zdravstevnu zaštitu Amerikancima sa niskim primanjima.

To će se činiti u skladu sa zakonom bivšeg predsednika Baraka Obame, ali još nije doneta odluka o budućem finansiranju Obamakera, rekao je zvaničnik Bele kuće.

"Složili smo se da nastavimo sa tim i sa isplatama za sada, ali nismo doneli konačnu odluku o budućim obavezama", rekao je on, prenosi Rojters.

Tramp je ranije predložio reformu Obamakera, ali je taj predlog doživeo neuspeh pošto je povučen iz procedure u Kongresu zbog nedovoljne podrške republikanaca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp zasad nastavlja Obamaker za siromašne Amerikance

Izvor: Blic, 26.Apr.2017

Administracija Donalda Trampa nastaviće da subvencioniše zdravstevnu zaštitu Amerikancima sa niskim primanjima u skladu sa zakonom bivšeg predsednika Baraka Obame, ali još nije doneta odluka o budućem finansiranju Obamakera, rekao je zvaničnik Bele kuće danas...- Složili smo se da nasatavimo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.