Toplane u Pazaru i Priboju još nisu spremne

Izvor: SandzakPress.net, 01.Okt.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplane u Pazaru i Priboju još nisu spremne

Novi Pazar, Priboj – Većina toplana u Srbiji spremna je za grejnu sezonu, a probleme u pripremi imaju toplane u Novom Pazaru, Priboju i još četiri grada u Srbiji, rekao je danas ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić. On je najavio da će se u četvrtak, 2. oktobra, sastati sa predstavnicima tih toplana i lokalnih samouprava da bi se pronašla rešenja. “Na tom sastanku će se lokalne samouprave obavezati da obezbijede dovoljne količine energenata i pomognu toplanama pred početak >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << grejne sezone”, rekao je Antić. “Sa predstavnicima lokalnih samouprava i ministarstava finansija i državne uprave i lokalne samouprave održat ćemo sastanak na kojem ćemo pokušati da obezbijedimo da lokalne samouprave daju snažniju podršku sistemima grejanja i tome da izmiruju obaveze za energente”, rekao je Antić. Grejna sezona u Srbiji traje od 15. oktobra do 15. aprila. (radio100+)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toplane spremne za zimu

Izvor: Politika, 02.Okt.2014, 10:59

Uprkos dugu od oko 150 miliona evra, „Srbijagas” će obezbediti dovoljno gasa svim potrošačima za celu grejnu sezonu ..Toplane u Srbiji tehnički su spremne za početak nove grejne sezone koja zvanično počinje 15. oktobra. Ukoliko tog dana spoljna temperatura bude ispod 12 stepeni Celzijusovih,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.