Toni Cetinski o Severininoj svadbi Bilo je tamo svakakvog sveta tako da sigurno nisam falio

Izvor: medio.rs, 28.Nov.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski o Severininoj svadbi Bilo je tamo svakakvog sveta tako da sigurno nisam falio

Poznati hrvatski pevač nije se pojavio na, kako se kaže, svadbi decenije, iako mu je pevačica venčana kuma.

Utisci sa grandiozne srpske svadbe Severine i Igora Kojića ne jenjavaju. Gostiju je bilo preko 600, uspomena će biti još više, neki članovi mladine porodice imali su svoje razloge zašto nisu došli, kao i sa mladoženjine, ali među Severininim prijateljima jedna osoba nedostajala.

Mnogi se pitaju zašto se na venčanju svoje kume nije pojavio Toni >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Cetinjski, jedna od najvećih hrvatskih pop zvezda.

Toni se trenutno nalazi u studiju gde snima novi album, a tu su i mnogi koncertni nastupi. Zbog jednog od njih, izostao je sa Severininog srpskog venčanja, što je začudilo mnoge prijatelje i kolege koji dobro znaju da mu je splitska pevačica venčana kuma.

- Bilo je tamo svakakvog sveta, tako da sigurno nisam falio. Srećno mladencima - rekao je Toni za hrvatski portal.

Na pitanje koliko je njegovom nedolasku na venčanje kumovala svađa sa Severinom, o kojoj se danima govori po gradskim kuloarima, izjavio je da nema komentar. Iz izvora bliskih Cetinskom saznalo se da joj pjevač zamera isto što i sestra Zdenka – grandiozan cirkus u Beogradu koji je za neke prevršio svaku meru.

Toni je, umesto u Beograd, u kojem se Severina udala prošlog vikenda, otputovao u Cirih na koncert koji je nedeljama unapred bio dogovoren. Pevaču je to bilo dobro zagrevanje za predstojeće nastupe u zagrebačkoj i beogradskoj Areni.

Za Novu godinu on će nastupati budvanskom hotelu Splendid.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.