Tomu Petiju čuvar studija ukrao gitare

Izvor: Glas javnosti, 18.Apr.2012, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomu Petiju čuvar studija ukrao gitare

LOS ANĐELES - Rok muzičar Tom Peti i njegov bend "The Heartbreakers" dobili su nazad svoje ukradene gitare, a policija je uhapsila jednog pripadnika obezbeđenja zbog sumnje da je ukrao instrumente.

Pet gitara, uključujući i Petijev "Rikenbeker" sa 12 žica iz 1967. godine, ukradeno je prošle sedmice iz studija u Kulver Sitiju, zapadno od Los Anđelesa.

Grupa je ponudila nagradu od 7.500 dolara za informacije koje bi policiju dovele do gitara.

Čuvar koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << radio u studiju uhapšen je ove sedmice pod sumnjom da je ukrao gitare, saopštila je policija.

Policija je, prenosi Rojters, primila dojavu da je jedna gitara prodata zalagaonici u Holivudu, što je dovelo do hapšenja 51-godišnjeg radnika obezbeđenja.

"Veoma sam zahvalan policiji Kulver Sitija na dobro urađenom poslu i duboko sam dirnut pažnjom i lepim željama naših prijatelja i porodice", napisao je Peti na svom Fejsbuk profilu.

Za sada se ne zna da li će bilo ko dobiti nagradu od 7.500 dolara za informacije o gitarama.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomu Petiju čuvar studija ukrao gitare

Izvor: Kurir, 18.Apr.2012

Grupa je ponudila nagradu od 7.500 dolara za informacije koje bi policiju dovele do gitara, koje su ukradene prošle sedmice iz studija..LOS ANĐELES - Rok muzičar Tom Peti i njegov bend "The Heartbreakers" dobili su nazad svoje ukradene gitare, a policija je uhapsila jednog pripadnika obezbeđenja...

Nastavak na Kurir...

Policija vratila Tomu Pettyiju ukradene gitare

Izvor: Popboks, 18.Apr.2012

Policija je pronašla pet gitara koje su Tomu Pettyiju i njegovom bendu Heartbreakers ukradene iz studija u Los Anđelsu.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.