Tokom dana sunčano i toplo, uveče nepogode

Izvor: B92, 05.Sep.2015, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom dana sunčano i toplo, uveče nepogode

U Srbiji će danas na jugoistoku i istoku biti veoma toplo s najvišom temperaturom od 35 do 37 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Posle podne i uveče moguće su kratkotrajne lokalne vremenske nepogode.

Vetar će biti slab i umeren, povremeno jak, južnih pravaca, posle podne u severnim i zapadnim krajevima u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 22 a najviša dnevna od 24 na severozapadu do 37 stepeni na jugu i istoku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U Beogradu će preovlađivati sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče uz postepeno povećanje oblačnosti očekuju se kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, južnih pravaca, u toku noći u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko 22, najviša dnevna oko 31 stepeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.