Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povrijeđen vozač

NIKŠIĆ - U saobraćajnoj nezgodi na starom putu od Nikšića ka Podgorici, u mjestu Javorov do, teško je povrijeđen Nikšićanin Krsto Đukanović /36/, kada je niz strminu sletio automobilom "golf dva" iz još neutvrđenih razloga.

Đukanović je ispao iz automobila prilikom slijetanja niz strminu, odakle su ga izvukli nikšićki vatrogasci i policija, saopštila je crnogorska policija.

Nakon nezgode povrijeđeni vozač hitno je prevezen u nikšićku bolnicu gdje mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ukazana pomoć, ali je zbog višestrukih preloma rebara i karlične kosti upućen na dalje liječenje na Kliniku za ortopediju Kliničkog centra u Podgorici.

Saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 8.00 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Povrijeđen na Nikšićkom putu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2015

TREBINJE - Mladić čiji su inicijali S.K. /27/ iz Trebinja teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Banjevci na magistralnom putu Trebinje -Nikšić, potvrđeno je Srni u trebinjskoj policiji...Saobraćajna nezgoda se dogodila oko 13.00 časova na Nikšićkom putu, a mladić je hospitalizovan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.