Tadić o sukobu Šutanovac - Ponoš

Izvor: Mondo, 25.Dec.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić o sukobu Šutanovac - Ponoš

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je sistem odbrane stabilan i da je bezbednosna situacija u zemlji pod kontrolom i da Vojska, policija i sve bezbednosne strukture rade svoj posao. Vlada Srbije podržala je izveštaj ministra odbrane. Prethodno je odbor Skupštine Srbije nije prihvatio da se od Tadića zatraži da razreši dužnosti načelnika GŠ Zdravka Ponoša.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponoš: Bezbednost zemlje nije ugrožena

Izvor: EMportal, 25.Dec.2008

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije kaže da njegovim sukobom s minisrom odbrane Draganom Šutanovcem nije ugrožena bezednost zemlje kao i da normalno funkcionište sistem koordinacije u vojsci.

Nastavak na EMportal...

Odbor za odbranu traži raspravu u Skupštini

Izvor: RTS, 25.Dec.2008

Predsednik Srbije izjavio da je sistem odbrane stabilan, da policija, vojska i sve bezbednosne strukture rade svoj posao i da je bezbednosna situacija u zemlji pod kontrolom. Tadić je naglasio da nije zadovoljan što se lični sukobi iznose u javnost i da će za nekoliko dana sazvati Savet za nacionalnu...

Nastavak na RTS...

Odbor za bezbednost neće smenu generala Ponoša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2008

BEOGRAD - Odbor Skupštine Srbije za odbranu i bezbednost odlučio je da od Vlade zatraži izveštaj o stanju sistema odbrane i bezbednosti i odbacio predlog da se od predsednika Borisa Tadića zatraži smena načenilnika generalštaba...Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general potpukovnik Zdravko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tadić: Sistem odbrane stabilan

Izvor: RTV Pink, 25.Dec.2008

Tadić: Blagovremeno ću doneti adekvatne odluke . . . Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je sistem odbrane stabilan, da policija, vojska i sve bezbednosne strukture rade svoj posao i da je bezbednosna situacija u zemlji pod kontrolom, saopštio je Kabinet predsednika Repubikle.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.