TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Tonči Huljić sudi imitatorima!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Tonči Huljić sudi imitatorima!

Tanja Savić biće Ivana Peters, Elena Ristevska će zapevati hit Kristine Agilere, dok će Čipi ući u kožu Sergeja Ćetkovića. Keba se „presvukao“ u Zoricu Brunclik...

Jedan od najgledanijih šou-programa u Srbiji „Tvoje lice zvuči poznato“ iz nedelje u nedelju sve je uzbudljiviji.

Ove nedelje standarnoj sudijskoj trojci, Ivanu Ivanoviću, Mariji Mihajlović i Branku Đuriću Đuri, priključiće se frontmen Magazina Tonči Huljić. On obećava da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pravičan član žirija i očekuje sjajnu zabavu, a nje će sigurno biti. Zvezde su spremne da svoje imitacije maksimalno izvedu. Tanja Savić biće Ivana Peters, Elena Ristevska će zapevati hit Kristine Agilere, dok će Čipi ući u kožu Sergeja Ćetkovića. Keba se „presvukao“ u Zoricu Brunclik, pa mu je i poljubac s Kemišem bio sasvim logičan. Neda Ukraden ostavila je svoju ženstvenost iza scene i, zahvaljujući sjajnoj maski i odličnoj interpretaciji, dovela u Beograd Tila Lindemana i bend Ramštajn. Bane Mojićević dobio je težak zadatak da bude Toma Zdravković. Nimalo jednostavan zadatak neće imati ni Katarina Bogićević i Ivan Jevtović, koji će nastupiti zajedno.

(Lj. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.