TRAGEDIJA U ZABAVNOM PARKU U AUSTRALIJI: U stravičnoj nesreći poginule 4 osobe!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U ZABAVNOM PARKU U AUSTRALIJI: U stravičnoj nesreći poginule 4 osobe!

Četiri osobe su poginule tokom vožnje u zabavnom parku Drimvorld u Australiji.

Prema prvim informacijama, tragedija se dogodila na vožnji "Thunder River Rapids" koja simulira plovidbu rečnim brzacima, kada se prevrnuo splav tokom prolaska kroz veštačku reku.

Foto: Tanjug/AP

Portparolka Drmivorla Miš Paterson rekla je da su dva muškarca i dve žene poginuli u vožnji, ali da nema informacije kako je došlo do nesreće.

Drimvorld je najveći zabavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << park u Australiji sa više od 50 vožnji i atrakcija. Ona je rekla da je park zatvoren posle nesreće, prenosi AP.

Foto: Tanjug/AP

- Drimvorld se trudi da što brže prikupi činjenice koje su povezane sa ovim incidentom i blisko sarađuje sa vlastima - stoji u zvaničnom saopštenju.

Vožnja na kojoj se dogodila tragedija otvorena je 1986. godine.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs / Izvor: bbc.com, Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Australiji: Pokretna traka progutala 4 osobe

Izvor: B92, 25.Okt.2016

Četiri osobe su poginule u nesreći koja se dogodila u zabavnom parku "Drimvorld" u Australiji, najvećem u zemlji, saopštila je policija...Portparolka popularnog parka "Drimvorld" u gradu Gold Koust na istočnoj obali izjavila je da su dva muškarca i dve žene stradali za vreme brze vožnje splavom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.