TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 5 povređeno u udesima, a jedna tuči

Izvor: Kurir, 28.Jan.2015, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 5 povređeno u udesima, a jedna tuči

Na uglu ulica Gandijeva i Jurija Gagarina na Novom Beogradu dogodila tuča i da je jedna osoba prevezena u Urgentni centar

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je pet osoba povređeno, od kojih dve kao pešaci teže, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić star oko 18 godina je kao pešak oko 22 časa na Starom obrenovačkom drumu u Umki zadobio razderotinu slepočnog dela glave, potres mozga, otvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prelom leve potkolenice, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Žena stara oko 40 godina je kao pešak oko 19.50 časova u Ulici Braće Jerković zadobila otvorenu povredu, odnosno razderotinu glave, modricu i otok oko desnog oka, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara oko 36 godina je kao pešak oko 19.20 časova u Bulevaru Kralja Aleksandra zadobila povredu skočnog zgloba, a prevezena jea ortopedu u KBC Zvezdara, kazala je Macura.

Muškarac star oko 27 godina je u udesu oko 02.10 časova u Vukasovićevoj ulici u Rakovici zadobio glavobolju, bolove u ramenu i oba kolena, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

Muškarac star oko 39 godian je u udesu oko 04.45 časova na Slaviji zadobio povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći.

Macura je dodala da se jutros oko šest časova na uglu ulica Gandijeva i Jurija Gagarina na Novom Beogradu dogodila tuča i da je jedna osoba prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.