TATA JE TUKAO I PALIO MOJU MAMU: Jezivi detalji horora u Kaluđerici

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TATA JE TUKAO I PALIO MOJU MAMU: Jezivi detalji horora u Kaluđerici

Čitavu Srbiju je potresla vest iz Kaluđerice, kada je obelodanjeno da je muž maltretirao suprugu, tukao, žigosao i terao da jede izmet.

- Bilo je strašno. Tata je mnogo tukao i palio mamu - rekla je petogodišnja ćerkica Marije Ferizović (21) koju je brutalno pretukao suprug Ahmed Marinković (40). On je uhapšen posle neviđene torture nad nesrećnom ženom koju je sekao žiletom i žigosao žaračem po glavi.

Inače, horor u porodičnoj kući u kojoj je ovaj bračni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << par živeo kao podstanar, trajao je dva dana. Unakažena Marija, koju je posle zverskog napada pomahnitali Ahmed ostavio samu i zaključanu, smogla je snage da pozove komšije da joj pomognu, piše Kurir.

Foto: A. Nalbantjan

Kada je policija ušla u stan zatekla je jeziv prizor od kojeg se ledi krv u žilama, a nesrećna žena je bila gola s brojnim posekotinama, umazana izmetom i poslednjim atomima snage je molila za pomoć.

- Ahmed je Mariju najpre tukao, i to toliko da su ženi oči bile zatvorene od otoka. Međutim, nasilniku to nije bilo dovoljno, pa ju je ošišao i obrijao joj glavu - rekao je sagovornik iz istrage, pa dodao:

- Ni to nije zadovoljilo monstruma, te je jadnu ženu sekao tim istim žiletom po telu i licu, a potom ju je užarenim žaračem žigosao po čelu. Urinirao je po njoj kako bi je probudio i terao je da jede njegov izmet. Potom je uzeo decu i otišao, a nju zaključao. Policija ju je odvela zajedno sa decom do Hitne službe u Kaluđerici, a potom je prevezena u Urgentni centar.

Kako dalje priča izvor ovog lista,  nesrećna žena je ujutru otpuštena iz bolnice i odmah je sa majkom otišla da da izjavu u policiju.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

- Izgleda jezivo, povrede su joj vidljive po celom telu. Strašno je i to što su deca gledala kako im se otac iživljava nad majkom. Nijedno od njih nije smelo da pisme od straha. Najstarija devojčiac ima pet godina i govorila je: "Tata je tukao i palio mamu".

Stan u kojem je ovaj par živeo je juče bio zaključan, a komšije ne mogu da veruju da se takav monstrum krio u Ahmedu.

- Doselili su se pre dve godine. Imaju dve devojčice i sina. Najstarija ima pet godina, sin oko dve i najmlađe dete ima oko godinu dana. Nismo se družili, ali da je takav monstrum, nikada mi ne bi palo na pamet. Nesrećna žena sigurno od straha nije smela da traži pomoć - kazao je komšija.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SASLUŠAN MUŽ BRUTALNO ZLOSTAVLJANE ŽENE IZ KALUĐERICE: Nisam kriv, ne znam otkud joj povrede!

Izvor: Kurir, 29.Sep.2016

...Kako nezvanično saznajemo, on je na saslušanju negirao krivicu, ali istovremeno na pitanje tužioca, nije imao objašnjenje kako je njegova nevenčana supruga zadobila sve te povrede..Nakon saslušanja, zamenik tužioca predložio je sudu da mu se odredi jednomesečni pritvor, a odluku o tome saopštiće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.