TAJNE VEZE: Holivudske zvezde vole mafijaše!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNE VEZE: Holivudske zvezde vole mafijaše!

S druge strane zakona Brojni glumci tajno se viđali s pripadnicima kriminalnih grupa, dok su neki s njima u rodbinskim i kumovskim odnosima

Ispijaju kafu sa opasnim momcima.

Veliki je broj holivudskih glumaca koji su povezani s najopasnijim mafijašima. I to nije tajna. Iako o tome nerado govore, gotovo svakodnevno se viđaju s njima i provode sate družeći se. Neki su u mafijaške porodice ušli zbog pripremanja za ulogu, pa se izrodilo prijateljstvo, a neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su s momcima sa one strane zakona povezani rodbinskim i kumovskim vezama. To nije slučaj samo sada, ovajkada su holivudski superstarovi provodili najuzbudljivije trenutke u svom životu baš s pripadnicima mafijaških grupa. Merilin Monro, Frenk Sinatra, Lajza Mineli i Robert de Niro samo su neki koji su imali bliske veze s mafijom.

Lajza Mineli

PREKO DEČKA DO MAFIJE

Lajza Mineli bila je veoma bliska s porodicom Gambino. Bila je u vezi s kolegom Đanijem Rusom, koji se sa članovima jake mafijaške familije zbližio dok je spremao ulogu u filmu „Kum“.

Robert de Niro

ZBOG ULOGE SE ZBLIŽIO S BOSOM

Robert de Niro ima veze s mafijaškom porodicom Gambino. On se zbližio sa članovima ovog opasnog klana dok se pripremao za ulogu u filmu „Analiziraj ovo“. De Niro se intenzivno družio s mafijaškim šefom Entonijem Ruđanom, poznatim pod nadimkom Fet Endi. Neurotičnog mafijaša Pola Vitija glumio je baš po uzoru na Endija.

Elizabet Herli

PRISNA S GLAVNOM FACOM

Elizabet Herli povezuje se s mafijaškom porodicom Kolombo. Navodno je u veoma prisnom odnosu s jednim od šefova ovog klana Donijem Šeksom Montemaronom, koji je pod istragom FBI zbog sumnji da je učestvovao u nameštanju UCLA utakmica.

Toni Benet

BLISKI SUSRET SA UBICOM

Toni Benet navodno ima veze s mafijaškom porodicom Bonano. Još sedamdesetih imao je „bliski susret“ s plaćenim ubicom Tonijem Spilotrom zbog devojke koja se obojici dopala. Spilotro je Beneta udario u glavu telefonskim imenikom, a Toni se nakon toga promenio.

Džejms Kan

JAVNO BRANIO KRIMINALCE

Džejms Kan često je glumio nekog mafijaša, a u privatnom životu ima veze s porodicom Kolombo. Godine 2011. javno je govorio u odbranu mafijaša Endija Maša Rasa posle njegovog hapšenja. Kan je rekao da će mu platiti kauciju. Oni su se i okumili, pošto je mafijaš krstio glumčevog sina Skota.

Merilin Monro

POSLEDNJU NOĆ ŽIVOTA PROVELA S GANGSTEROM

Merilin Monro imala je uzbudljiv ljubavni život. Najveći skandal koji se vezivao uz njeno ime je afera sa američkim predsednikom Džonom Kenedijem, a bila je i s mnogim opasnim momcima. Poslednju noć života navodno je provela s gangsterom Semom Đankanom u kući na jezeru Taho.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.