Svet poludeo za najseksepilnijom bakom iz Srbije (FOTO)

Izvor: B92, 25.Mar.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svet "poludeo" za najseksepilnijom bakom iz Srbije (FOTO)

Žaklina, četrdesetsedmogodišnja Srpkinja koja trenutno živi u Italiji postala je veliki hit na Instagramu najpre zbog činjenice da izgleda mnogo mlađe, ali i zbog toga što je ona verovatno najseksepilnija baka na ovoj društvenoj mreži.

“Baku“ na Instagramu prati preko 160 hiljada ljudi, a svaka objava iziva oduševljenje zbog njenog istančanog modnog ukusa.

Žaklina je inače modna blogerka, a za svoj stil kaže da je mešavina najboljeg što je pokupila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Poljske, Švajcarske i Francuske gde je živela.

Ona je baka dve devojčice, a njena ćerka ima 28 godina zbog čega stavlja haštag na svaku fotografiju #grandmotherwholovesfashion, odnosno „baka koja obožava modu“.

Britanski “Dejli mejl“ piše da je Žaklina prepuna pozitivne energije iako je doživela veliku tragediju. Naime, njen sin Stefan je nedavno poginuo u Beogradu, a Žaklina je uprkos bolu nastavila svoj život i naučila kako da se nosi sa tim.

“Moj glavni cilj je da podstaknem žene da probude svoju divlju stranu“, napisala je prelepa baka, a izgleda da u tome i uspeva jer joj broj pratilaca svakodnevno raste.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) INSTAGRAM BRUJI O BAKI IZ SRBIJE: Ima 47 godina, a izgleda bolje od većine DEVOJAKA!

Izvor: Kurir, 25.Mar.2017

...Seksi baku na Instagramu prati 160000 ljudi, a svaka njena nova objava izaziva oduševljenje kod njenih pratilaca jer je njen modni ukus izuzetan..Žaklina je modna blogerica, a za svoj stil kaže da je to mešavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švajcarske i Francuske u vreme kada...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.