Izvor: Blic, 23.Avg.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve više primedbi na Majkrosoftov "Vindouz 10"

Korisnici novog operativnog sistema "Vindouz 10" američkog softverskog giganta "Majkrosoft" širom sveta suočili su se sa problemom jer posle povlačenja najnovijih podataka sa interneta sa radom su prestale kamere na računarima i laptopima.

Sve ukazuje na to da je problem nastao u načinu na koji video funkcioniše u "Vindouzu 10", te da se u sistemu ne mogu koristiti više programa istovremeno, poput "Skajpa" i "Linka".

"Majkrosoft" je saopštio da rade na rešenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << problema, ali nije objavljen nikakav datum kada će dodatni program biti dostupan korisnicima.

Neposredno nakon povlačenja novih podataka početkom avgusta, brojni korisnici prijavili su probleme sa kamerama "Majkrosoftovoj" internet stranici za podršku.

Problem je bio sa kamerama sa USB kablom, ali i na laptopima jer se slika "zamrzavala".

Problem je prijavljen i sa programima "Skajp" i "Link", koji su u vlasništvu "Majkrosofta".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sve više žalbi na Windows 10

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2016

Korisnici operativnog sistema Windows 10 širom sveta suočili su se sa problemom jer posle povlačenja najnovijih podataka sa interneta sa radom su prestale kamere na računarima i laptopima...Sve ukazuje na to da je problem nastao u načinu na koji video funkcioniše u Windows 10, te da se u sistemu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.