Švarceneger varao ženu sa Brigit Nilsen

Izvor: Blic, 30.Sep.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger varao ženu sa Brigit Nilsen

Arnold Švarceneger je priznao da je imao aferu sa danskom glumicom Brigit Nilsen, dok se još zabavljao sa Marijom Šrajver, sa kojom se kasnije venčao i razveo.

U svojoj autobiografiji pod naslovom "Total Recall: My Unbelievably True Life Story", Švarceneger navodi imena svih žena sa kojima je varao svoju suprugu.

Među njima je i danska glumica Brigit Nilsen, sa kojom se zbližio 1985. godine, tokom snimanja filma "Crvena Sonja". Brigit je u to vreme bila udata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za Silvestera Stalonea.

Iako najveći deo knjige govori o Švarcenegerovom odnosu sa Marijom Šrajver, on ne želi da deli profit sa bivšom suprugom. Par je proveo zajedno 34 godine, od čega su 25 bili u braku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švarceneger varao ženu sa Brigit Nilsen

Izvor: OkRadio.rs, 30.Sep.2012

Arnold Švarceneger je priznao da je imao aferu sa danskom glumicom Brigit Nilsen, dok se još zabavljao sa Marijom Šrajver, sa kojom se kasnije venčao i razveo.U svojoj autobiografiji pod naslovom "Total Recall: My Unbelievably True Life Story", Švarceneger navodi imena svih žena sa kojima je varao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.