Svađa na snimanju TLZP?

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa na snimanju TLZP?

Bivši "golupčići" navodno napravili skandal na snimanju šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Foto: YouTube

Tanja Savić navodno je pobesnela kada je videla goste na snimanju, nekadašnje učesnike takmičenja "Zvezde granda". Banetu Mojićeviću društvo su pravili Slavica Ćukteraš, Stevan Anđelković, Nemanja Nikolić i Darko Filipović, inače Tanjin bivši dečko.

Pevačica se navodno pozdravila sa svima osim sa njim, pošto je bila ljuta jer je za jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tabloid izjavio da ga ne bi iznenadilo da Tanja ima "privatni video". "Alo" piše da je Savićevu najpre smirivala Slavica Ćukteraš, onda je Tanja zahtevala da se njena proba pomeri, i sačekala u obližnjem kafiću dok Filipović nije otišao.

Pevač je tom listu rekao da neće više da komentariše "tu ženu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.