Sutra zaprašivanje komaraca  sa zemlje

Izvor: RTS, 19.Jul.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra zaprašivanje komaraca sa zemlje

Sekretarijat za zaštitu životne sredine Beograda najavio je da će sutra, od 19.30 sati, sprovesti veliku akciju suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje.

Akcija će biti sprovedena u Zemunu, novobeogradskim blokovima, Bežaniji, Železniku, oko Ostružničkog mosta, kao i u Surčinu, Dobanovcima, Ugrinovcima, Batajnici, Pregrevici, Lugu, Boljevcima, Jakovu, Bečmenu, Ledinama, javlja Tanjug.

Zaprašivanje sa zemlje obaviće se i na Klemegdanu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Dorćolu, šetalištu na Adi Huju, Botaničkoj bašti.

Biće zaprašivani i kompleks oko hale Pionir, Novo groblje, deo Karaburme i Zvezdare, Topčiderski plato, Dedinje i Senjak, kompleks Kliničkog centra, Karađorđev i Čuburski park.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAD: U nedelju prskanje komaraca sa zemlje!

Izvor: Kurir, 19.Jul.2014

Ovom akcijom biće obuhvaćeno više lokacija na teritoriji grada Beograda od Surčina preko Ostružničkog mosta, Kalemegdana do Zvezdare. Akcija počinje u 19.30 časova..BEOGRAD - Sekretarijat za zaštitu životne sredine sutra će, na teritoriji Beograda, sprovesti akciju suzbijanja odraslih formi...

Nastavak na Kurir...

Zaprašivanja komaraca sa zemlje

Izvor: Studio B, 19.Jul.2014

Sekretarijat za zaštitu životne sredine Beograda sinoć je sproveo veliku akciju suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.