Sutra svečano otvaranje platoa u Sremskoj ulici

Izvor: Blic, 25.Apr.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra svečano otvaranje platoa u Sremskoj ulici

Plato u Sremskoj ulici, ispred centrale “Agrobanke” biće svečano otvoren sutra. Na platou je nekada bila buvlja pijaca

Predsednik Izvršnog odbora "Agrobanke” Dušan Antonić i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić, otvoriće plato, a svečanosti će prisustvovati gradski sekretar za zaštitu životne sredine Beograda Goran Trivan i načelnik uprave Opštine Stari grad Dejan Kovačević.

Uređenje platoa inicinirala je "Agrobanka” sa idejom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da od betonske površine, na kojoj je nekada bila buvlja pijaca, bude napravljen mini park u centru glavnog grada.

Ovo je prvi u nizu projekata Gradskog sekretarijata za ekologiju koji će tokom ove godine ozeleniti više betonskih površina i krovova u Beogradu.

Nova pjaceta u centru prestonice biće dostupna i osobama sa invaliditetom.

Projekat su finansirali opština Stari Grad, Gradski sekretarijat za zaštitu životne sredine i "Agrobanka”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVEČANO OTVARANJE PLATOA U SREMSKOJ ULICI

Izvor: Kurir, 25.Apr.2011

BEOGRAD - U Beogradu će sutra svečano biti otvoren plato u Sremskoj ulici, ispred centrale "Agrobanke", najavila je ta banka...Plato će otvoriti predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić i predsednik Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić, a svečanom otvaranju prisustvovaće gradski...

Nastavak na Kurir...

Mini-park u centru grada

Izvor: Press, 26.Apr.2011, 04:37

Klupe, cveće i osvetljenje čine novo lice platoa u Sremskoj ulici. Pjaceta iznad Terazijskog tunela urađena je kao krovna bašta i oblikovana po ugledu na fasadu centrale Agrobanke, koja se nalazi tik uz plato

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.