Sutra suvo i hladno, temperatura do sedam stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra suvo i hladno, temperatura do sedam stepeni

U Srbiji će sutra, posle hladnog jutra, biti hladno i suvo, pre podne oblačno, popodne delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

U jutarnjim časovima moguć je slab mraz, po kotlinama zapadne i južne Srbije magla. U Timočkoj Krajini biće tmurno vreme.

Duvaće slab, u košavskom području umeren i jak, istočni i jugoistočni vetar, u donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno olujni.

Najniža temperatura biće od minus >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dva do jedan stepen, a najviša dnevna od tri do sedam tepeni, u Timočkoj Krajini oko nule.

U Beogradu će biti suvo, hladno i vetrovito, ujutro i pre podne oblačno, posle podne delimično razvedravanje. Duvaće umeren i jak, istočni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće oko nule, najviša dnevna oko četiri stepena.

Narednih dana biće hladno i u većem delu suvo sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom malo ispod prosečnih vrednosti, od nule do pet stepeni.

U većini mesta biće pretežno sunčano, u brdsko-planinskim predelima još u petak umereno oblačno, a u Timočkoj Krajini do kraja sedmice tmurno, povremeno sa slabim snegom, uz dnevnu temperaturu od minus dva do nule.

U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno sa udarima olujne jačine. Od ponedeljka slabljenje vetra u košavskom području uz češću pojavu jutarnje magle, koja će se ponegde po kotlinama i nizijama zadržavati duže tokom dana. U ostalim krajevima sunčano uz postepeni porast dnevne temperature.

Biometeorološka prognoza za četvrtak 9. februar 2017. godine:

Očekivane biometeorloške prilike negativno će uticati na osobe sa cerebrovaskularnim, mentalnim i respiratornim oboljenjima. Moguća je pojava meteoropatskih reakcija u vidu glavobolje, bolova u kostima i razdražljivosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suvo i hladno, od sutra košava

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2017

Sutra nas očekuje suvo vreme sa temperaturom do šest stepeni, ali počeće da duva košava koja će za vikend ponegde imati i olujne udare...Đenovki ciklon koji je juče našoj zemlji doneo nove snežene padavine, polako se premešta na istok. Na vreme sve više utiče polje anticiklona, odnosno,...

Nastavak na N1 televizija...

HLADNO, ALI SUVO: Jutro maglovito, tokom dana razvedravanje

Izvor: Telegraf.rs, 09.Feb.2017, 08:04

Danas će biti hladno, ujutro mestimično s mrazom, po kotlinama zapadne i južne Srbije maglovito. U toku dana većinom suvo, pre podne oblačno, posle podne delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometerološki zavod...U Timočkoj Krajini vreme će biti tmurno, povremeno sa slabim snegom...Vetar...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.