Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jun.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i toplo, uveče mogući pljuskovi s grmljavinom

U Srbiji će sutra u većem delu dana biti pretežno sunčano i toplo, dok se uveče očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmjavinom, a moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode s obilnijim padavinama i gradom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar, koji će u južnom Banatu i na planinama biti povremeno jak. Jutarnja temperatura biće od 18 do 24, a najviša dnevna od 30 do 34 stepena.

U Beogradu će sutra tokom dana >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab do umeren vetar, dok se u večernjim satima očekuje naoblačenje i osveženje s povremenom kišom ili kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom. Jutarnja temperatura biće oko 24, a najviša dnevna oko 32 stepena.

U Srbiji će u ponedeljak i utorak biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. U utorak se više padavina očekuje na jugu i jugoistoku zemlje.

Od srede se očekuje pretežno sunčano i toplije vreme, a samo je u petak moguće novo prolazno naoblačenje s kišom i pljuskovima.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za nedelju, 26. jun 2016:

Nastavlјa se period sa nepovolјnim uticajem biometeoroloških prilika na hronično obolele osobe, a naročit oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu glavobolјe i razdražlјivosti. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i adekvatna zaštita od očekivano visokih vrednosti UV zračenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nedelju toplo, uveče pljuskovi s grmljavinom

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2016

Sutra će tokom dana biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab do umeren vetar, dok se u večernjim satima očekuje naoblačenje i osveženje s povremenom kišom ili kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom...Jutarnja temperatura biće 21, a najviša dnevna 32 stepena...U ponedeljak i utorak promenljivo...

Nastavak na Radio 021...

Sunčano i toplo, uveče moguća kiša, do 34 stepena

Izvor: B92, 26.Jun.2016, 00:10

U Srbiji će u većem delu dana biti pretežno sunčano i toplo, dok se uveče očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmjavinom...Moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode s obilnijim padavinama i gradom, saopštio je RHMZ...Duvaće slab do umeren vetar, koji će u južnom Banatu i na planinama...

Nastavak na B92...

Sutra malo svežije, ponegde kiša ili pljuskovi

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jun.2016

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i malo svežije vreme, mestimično s kišom ili lokalnim pljuskovima s grmljavinom, a ponegde su moguće kratkotrajne vremenske nepogode s obilnim pljuskovima, gradom i jakim vetrom...Duvaće slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće od 16 do 21 stepena,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.