Sutra razvedravanje uz sunčane periode

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra razvedravanje uz sunčane periode

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će biti pretežno oblačno, ujutru sa slabim snijegom u istočnim krajevima.

Tokom dana očekuje se postepeno razvedravanje uz sunčane periode, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera, krajem dana u skretanju na jugo, saopšteno je iz Fedralnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus četiri do dva stepena, na jugu do sedam, a najviša dnevna od jedan do sedam, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas razvedravanje

Izvor: Cafe.ba, 29.Nov.2015, 10:01

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas se očekuje smanjenje oblačnosti, uz sunčane periode, posebno u zapadnim i južnim krajevima...Vjetar će biti slab, promenljivog smjera, na jugu slaba bura, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Najviša temperatura vazduha biće...

Nastavak na Cafe.ba...

Sutra pretežno sunčano I toplije

Izvor: Cafe.ba, 29.Nov.2015

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno sunčano, a popodne se očekuje postepeno naoblačenje...Vjetar će biti slab do umjeren, zapadnog smjera, na jugu bura, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Jutarnja temperatura vazduha biće od minus šest...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.