Sutra pretežno sunčano i toplije

Izvor: Blic, 06.Feb.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i toplije

Beograd - U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplije a u Negotinskoj i Timočkoj krajini oblačno i tmurno, dok će ujutro ponegde po kotlinama biti kratkotrajne magle, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, u južnom Banatu povremeno i jak, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura biće od minus dva do tri, najviša od pet do 13 stepeni Celzijusovih, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini od minus pet do minus tri stepena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Celzijusovih.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije, uz vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura biće oko dva, a najviša oko 12 stepeni Celzijusovih.

U Srbiji će u subotu i nedelju pretežno biti oblačno mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom. Zatim će do kraja sedmodnevnog perioda u većini dana biti umereno oblačno i uglavnom suvo, a samo u sredu i četvrtak biće pretežno oblačno mestimično sa kišom, i na višim planinama sa snegom.

U Beogradu će u subotu i nedelju pretežno biti oblačno povremeno sa kišom. Zatim će do kraja perioda u većini dana biti umereno oblačno i uglavnom suvo, a samo u sredu i četvrtak pretežno oblačno povremeno sa kišom.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za 7. februar 2014. Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj.

Osobama sa srčanim tegobama se savetuje izvestan oprez. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolja i problemi sa snom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji danas sunčano i toplije

Izvor: B92, 07.Feb.2014, 01:46

Beograd -- U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije, samo će ujutro ponegde po kotlinama biti kratkotrajne magle, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Vetar će biti slab i umeren, u južnom Banatu povremeno i jak, južni i jugoistočni...Najniža temperatura biće od minus dva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.