Sutra oblačno, popodne moguća kiša

Izvor: Blic, 15.Sep.2013, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno, popodne moguća kiša

U Srbiji će sutra biti umereno oblačno i toplo, a posle podne na jugozapadu uz višše oblačnosti moguća je retka pojava kratkotrajne kišše ili pljuska. Kiša, ali toplo

Duvaće slab, južžni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura biće od 10 do 15, a maksimalna od 24 do 28 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradui će biti umereno oblačno i toplo uz minimalnu temperaturu od 15 i maksimalnu od 27 stepeni.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgledima vremena za narednih sedam dana, (do 23. septembra) u utorak će biti oblačno, mestimično s kiššom, pljuskovima i grmljavinom uz pojačan severozapadni vetar i pad temperature. Krajem dana postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje, najpre na severu i zapadu.

U sredu pretežžno sunčano i svžežije. U četvrtak će novo prolazno naoblačenje sa kiššom i pljuskovima zahvatiti ujutru severne, a tokom pre podneva prošširiće se i na ostale predele. Zatim do kraja perioda uglavnom sunčano uz postepeni porast dnevne temperature.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživajte u vremenu još danas

Izvor: B92, 16.Sep.2013, 08:18

Beograd -- U Srbiji će danas biti umereno oblačno i toplo, najviša temperatura do 28 stepeni, a posle podne na jugozapadu je moguća kratkotrajna kiša...Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda, duvaće slab južni i jugoistočni vetar, minimalna temperatura od 10 do 15, a maksimalna od 24 do 28...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.