Sutra oblačno ponegde sa kišom, temperatura do 16 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno ponegde sa kišom, temperatura do 16 stepeni

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, u većini krajeva relativno toplo vreme, ponegde sa slabom kišom i najvišom dnevnom temperaturom od osam do 16 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do šest stepeni, a vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno jak.

U Timočkoj Krajini očekuje se oblačno i hladno vreme, sa temperaturom vazduha od minus >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jedan do tri stepena, povremeno sa slabom kišom.

I u Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno vreme, moguća je slaba kratkotrajna kiša, a najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće oko 11 stepeni.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko šest stepeni, a vetar će biti umeren, jugoistočni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 6. decembra, biti pretežno oblačno, a u nedelju se očekuje svežije vreme, mestimicno sa kišom.

Od ponedeljka će biti hladnije vreme, mestimično sa kišom, na planinama i sa snegom, a sneg i susnežica se mestimično očekuju i u nižim predelima.

U toku noći između ponedeljka i utorka ujutru u košavskom području moguće je zaleđivanje kiše pri tlu, a od četvrtka do kraja perioda biće uglavnom suvo vreme.

U Timočkoj Krajini očekuje se oblačno i hladno vreme, sa kišom, susnežicom i snegom.

U košavskom području biće umeren i jak jugoistočni vetar, u ponedeljak i utorak sa udarima olujne jačine, a u sredu u slabljenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.