Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Sep.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno i toplo, posle podne mogući pljuskovi

U Srbiji se sutra predviđa promenljivo oblačno i toplo, na istoku i jugoistoku uglavnom suvo i s dužim periodima sunčanog vremena, u ostalim krajevima s lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, na planinama povremeno jak južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 20, na jugoistoku od 10 do 12, najviša dnevna od 28 do 32 stepena.

U Beogradu će sutra biti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << promenljivo oblačno i toplo. Sredinom dana i posle podne mogući su kratkotrajni pljuskovi i grmljavine. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 20, najviša dnevna 31 stepen.

U Srbiji će se se u nedelju zadržati toplo s lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina. Od ponedeljka se predviđa osetno svežije, u većini dana umereno do potpuno oblačno mestimično s kišom i temperaturom ispod prosečnih vrednosti, naročito krajem naredne nedelje.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za subotu, 17. septembar 2016.

Očekuje se relativno nepovolјna biometeorološka situacija za hronične bolesnike. Oprez se savetuje reumatičarima i astmatičarima. Kod osetlјivih osoba se mogu javiti poremećaji sna i glavobolja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno i toplo, posle podne mogući pljuskovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2016, 00:42

U Srbiji se danas predviđa promenljivo oblačno i toplo, na istoku i jugoistoku uglavnom suvo i s dužim periodima sunčanog vremena, u ostalim krajevima s lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Vetar će biti slab i umeren, na planinama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.