Sutra o pozivu na inauguraciju predsjednika Hrvatske

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra o pozivu na inauguraciju predsjednika Hrvatske

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH razmatraće na sutrašnjoj sjednici poziv na inauguraciju predsjednika Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović koja će biti održana u Zagrebu 15. februara.

Na predloženom dnevnom redu je i Izvještaj Ministarstva pravde BiH o radu Komisije za pomilovanje za period januar - decembar 2014. godine, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Pred članovima Predsjedništva BiH naći će se i prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zaključivanja Sporazuma između Savjeta ministara BiH i Vlade Srbije o saradnji u oblasti radijacione i nuklearne bezbjednosti.

Na predloženom dnevnom redu su i prijedlozi odluka o prihvatanju više međunarodnih sporazuma i davanje odobrenja za zaključivanje više međunarodnih memoranduma.

Sjedica počinje u 12.00 časova, a nakon sjednice biće objavljeno saopštenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLIĆ NEĆE NA INAUGURACIJU: Ne idem kod Kolinde, Sretenje mi je važnije!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015, 16:22

Ne pokazujem ni snagu ni junaštvo što sada, evo, vama kažem da 15. februara neću biti u Zagrebu. Nemam dilemu da je 16. ili 14, ali 15. februar je Dan državnosti Srbije, istakao je predsednik..BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da 15. februara neće biti u Zagrebu na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.