Sutra niz bilateralnih susreta Vučića i svetskih zvaničnika

Izvor: RTS, 22.Jun.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra niz bilateralnih susreta Vučića i svetskih zvaničnika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće sutra čitav niz bilateralnih sastanaka sa predstavnicima brojnih država i organizacija koji će u Beogradu prisustvovati njegovoj inauguraciji.
Bilateralne susrete Vučić započeće u 9 sati razgovorima sa potpredsednikom Ruske Federacije Dmitrijem Rogozinom.

Pola sata kasnije u vili "Mir" razgovaraće sa potpredsednikom Stalnog komiteta Svekineksog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << narodnog kongresa NR Kine Đi Bingsjuenom.
Potom, u 10 i 11 sati, Vučić će razgovarati sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom i premijerom Gabona Emanuelom Isoze Ngondeom.
Sledi susret u 11:30 časova sa Mihailom Džanelidzeom, ministrom spoljnih poslova Gruzije.
Nakon toga, Vučić će se u 12 sati sastati sa Vladimirom Koltovičem, ministrom za antimonopolsko regulisanje i trgovinu Republike Belorusije.
U 12.30 sati Vučić će razgovarati sa Endru Leslijem, parlamentarnim sekretarom Kanade za odnose sa SAD, a pola sata kasnije primiće i Rauhija Fatuha, savetnika predsednika Države Palestine za međunarodna pitanja, navodi Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.
Za 13.30 sati predviđen je susret sa Rouz Gotemiler, zamenicom generalnog sekretara NATO-a, a za 14 sati sa Robertom Pinoti, ministrkom odbrane Italije.
U 14.30 sati Vučić će primiti Kolindu Grabar Kitarović, predsednicu Hrvatske, a u 15 sati članove Predsedništva BiH.
U 15.30 sati Vučić će se sastati sa Johanesom Hanom, komesarom za proširenje i susedsku politiku EU.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRE INAUGURACIJE BROJNI SASTANCI Vučić sutra sa Grabar Kitarović, Rogozinom, Pahorom, Hanom...

Izvor: Blic, 22.Jun.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće sutra niz bilateralnih sastanaka sa predstavnicima brojnih država i organizacija koji će, inače, u Beogradu prisustvovati njegovoj inauguraciji...Bilateralne susrete Vučić će započeti u devet sati razgovorima sa potpredsednikom Ruske Federacije Dmitrijem...

Nastavak na Blic...

Pripreme ispred Palate "Srbija" i tokom noći, dočekane 24 delegacije

Izvor: RTS, 23.Jun.2017, 00:03

Do 22 časa dočekane su 24 delegacije koja je u Beograd stigla kako bi prisustvovala svečanosti povodom inauguracije Aleksandra Vučića. Tokom večeri su doputovali i predsednik Slovenije Borut Pahor, srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić i potpredsednik vlade Ruske Federacije Dmitrij...

Nastavak na RTS...

Susret Vučića sa Rogozinom

Izvor: Beta Video, 23.Jun.2017

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se sastao sa potpredsednikom Rusije Dmitrijem Rogozinom. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.