Sutra hladno jutro, tokom dana sunčano i toplije

Izvor: Blic, 21.Sep.2013, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra hladno jutro, tokom dana sunčano i toplije

U Srbiji će sutra posle maglovitog i hladnog jutra tokom dana biti pretežno sunčano, sa temperaturom do 21 stepen, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren, a u planinskim predelima i Negotinskoj Krajini povremeno jak severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od tri do deset, a najviša dnevna od 18 do 21 stepen.

U Beogradu će sutra takođe preovladavati sunčano vreme sa temperaturom između 10 i 20 stepeni. Duvaće slab >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i umeren, severni i severozapadni vetar. U ponedeljak će u Srbiji biti pretežno sunčano, a u noći između ponedeljka i utorka očekuje se prolazno naoblačenje, mestimično s kišom.

Od srede do kraja nedelje ponovo će biti sunčano i nešto toplije. vreme. Od četvrtka će temperatura biti iznad proseka za poslednju nedelju septembra - od 24 do 27 stepeni.

Biometeorološke prilike će biti relativno povoljne za hronične bolesnike i meteoropate. Opreznost se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima, naročito u jutarnjim satima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jutro hladno, tokom dana sunčano i toplije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2013, 02:01

U Srbiji će danas posle maglovitog i hladnog jutra tokom dana biti pretežno sunčano, sa temperaturom do 21 stepen, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.