Sunčano i ugodno, temperatura do 15 stepeni

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i ugodno, temperatura do 15 stepeni

BANJALUKA - Danas se očekuje promjenjljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, popodne sunčanije, uz ugodnu dnevnu temperaturu za ovo doba godine.

Jutro prohladno uz slab do umjeren mraz u višim predjelima. Oko rijeka i po kotlinama na istoku lokalna magla, a u većini predjela promjenjljivo, na istoku pretežno oblačno. Tokom prijepodneva sa sunčanim intervalima, a na istoku pretežno oblačno. Popodne sunčanije na istoku sa sunčanim intervalima, uz ugodnu dnevnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << temperaturu za ovo doba godine. U kotlinskim predjelima ostaje svježije. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, na jugu slaba popodne umjerena bura, a tokom dana na istoku umjeren sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura vazduha od 0°C do 5°C, u višim predjelima od -5°C, u nekim mrazištima i niže. Najviša dnevna temperatura od 9°C do 15°C u sunčanim predjelima, u kotlinskim i mjestima sa maglom te niskom oblačnošću  od  3°C do 7°C.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.