Sudija Majić: Državna nonšalancija prema noćnom rušenju u Savamali

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija Majić: Državna nonšalancija prema noćnom rušenju u Savamali

Nemogućnost države da utvrdi koja je poluoružana formacija pre mesec dana preuzela vlast u beogradskom kvartu Savamala ozbiljno me brine kao građanina, izjavio je u intervjuu za RSE Miodrag Majić – sudija Apelacionog suda u Beogradu. Majić je ocenio da su vlasti istrazi rušenja objekata pod okriljem noći u Hercegovačkoj ulici, kao i potrazi za maskiranim počiniocima prišle prilično nonšalantno, relativizujući ozbiljne sumnje o odgovornosti dela policije koje je u svom izveštaju izneo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Majić: Zabrinjava pasivnost države zbog slučaja Savamala

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2016, 16:37

Miodrag Majić, sudija Apelacionog suda u Beogradu, za RSE govori o rušenju u Hercegovačkoj, sumnjama koje je izneo zaštitnik građana o odgovornosti dela policije, ali i zašto je premijera Vučića označio "vrhovnim tužiocem Srbije"

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.