Studentske stipendije i krediti od sutra na fakultetima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2010, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studentske stipendije i krediti od sutra na fakultetima

BEOGRAD - Studenti, korisnici stipendija i kredita, moći će od sutra na svojim fakultetima da podignu februarski i martovski ček i da ga unovče u odgovarajućoj banci, rekao je Tanjugu pomoćnik ministra prosvete za učenički i studentski standard Zoran Trninić.

Mesečni iznos na čeku je 6.100 dinara, rekao je Trninić i izrazio očekivanje da će od sledećeg meseca, isplatom aprilske i majske prinadležnosti studentima, biti postignuta redovnost tih primanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Studentski krediti sutra

Izvor: B92, 26.Apr.2010

Beograd -- Isplata studentskih stipendija i kredita za februar i mart počeće sutra na šalterima fakulteta, najavilo je Ministarstvo prosvete Srbije... Studenti će na dva čeka primiti ukupan iznos od 12.200 dinara. Pomoćnik ministra prosvete Zoran Trninić očekuje se da od sledećeg meseca bude...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.