Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenta ubilo kladivo na atletskom takmičenju

Devetnaestogodišnji student Ejten Rozer poginuo je u subotu kada ga je slučajno u glavu pogodilo kladivo na terenu za atletiku Univerziteta Viton u Čikagu.

Kako prenosi BBC Rozer je na takmičenju bio samo volonter i nije se takmičio, kada ga je kugla teška između 4 i 7 kilograma pogodila u glavu.

Ejten je preminuo isti dan u obližnjoj bolnici, a nije poznato ko od takmičara je bacio kladivo.

Rozer je bio student prve godine na Univerzitetu u Sinsinatiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Ohaju. Djetinjstvo je proveo u Zimbabveu u Africi, gdje su mu roditelji bili misionari.

"U šoku smo. Ne znamo kako ćemo nastaviti da živimo bez njega", napisao je na društvenim mrežama Ejtenov brat Džonatan.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIZARNA TRAGEDIJA: Ubilo ga zalutalo kladivo (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2017

Tragedija zadesila mladog studenta američkog koledža u Ilinoisu dok je volontirao na takmičenju u atletici ITAN Rozer, student sa američkog Viton koledža u Ilinoisu stradao je u subotu dok je volontirao na atletskom takmičenju kada ga je u glavu pogodilo kladivo, prenosi Fox....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.