Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2016, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk upozorenja u OŠ "Petar Škundrić"

OŠTRA LUKA - Članovi Sindikata obrazovanja, nauke i kulture Republike Srpske i ostali zaposleni u Osnovnoj školi "Petar Škundrić" u Budimlić Japri, opština Oštra Luka, stupiće danas u štrajk upozorenja, najavljeno je iz Saveza sindikata Republike Srpske.

U skladu sa zakonom, zaposleni u ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi izraziće nezadovoljstvo zbog neisplaćenih naknada predviđenih Posebnim kolektivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ugovorom, kao i Uputstvom o obračunu naknada za prevoz za naredni period, navodi se u saopštenju Saveza sindikata.

Najavljeno je da će štrajk početi u prostorijama škole u 13.00 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Putuju i 100 km do škole, a nemaju novac za prevoz

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2016

BANJALUKA, OŠTRA LUKA - Prvi u nizu štrajkova upozorenja prosvjetnih radnika u Republici Srpskoj zbog neisplaćenih naknada odvio se danas prekidom rada u Osnovnoj školi "Petar Škundrić" u Budimlić Japri, kod Oštre Luke...Zaposleni su zakonski propisanim prekidom rada od jednog školskog časa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.