Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović odbio da produži ugovor sa "Željom"

Miroslav Stevanović, ponajbolji fudbaler Željezničara u jesenjem dijelu Premijer lige BiH, odbio je da produži ugovor sa timom sa "Grbavice".

Iz "Želje" su saopštili da nisu uspjeli da postignu dogovor sa krilnim igračem kojem važeći ugovor ističe ovoga ljeta.

"Žao nam je zbog ovakog ishoda pregovora jer je Stevanović u ove dvije sezone svojim ponašanjem i odnosom prema plavom dresu, bio primjer vrhunskog profesionalca, odnosno primjer kako se treba ponašati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << jedan fudbaler najtrofejnijeg bh. kluba. Ne sumnjamo da će tako ostati i u proljetnom dijelu sezone i od Stevanovića očekujemo čak i bolje partije", saopšteno je iz Željezničara.

Iz plavog tabora su dodali da menadžer Stevanovića, Menaf Kodro ni u jednom trenutku nije korigovao zahtjeve, odnosno prilagodio ih mogućnostima kluba, a zahtjevi su bili takvi da ih ne bi mogao ispuniti nijedan klub u BiH, a vjerovatno ni u regiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.