Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2015, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Nemio događaj koji je sve uznemirio

ZVORNIK - Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović osudio je teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku u kojem je ubijen jedan, a ranjena dva policajca i pozvao građane da ne dižu paniku, jer MUP Republike Srpske drži sve pod kontrolom.

"Ovo je nemio događaj koji je uznemirio sve građane", rekao je Stevanović novinarima u Zvorniku.

On je dodao da hoće da vjeruje da je u pitanju pojedinačan slučaj i da iza njega ne stoji organizovana ekipa.

"Uostalom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ako je drugačije to će istraga koju vodi MUP Republike Srpske sa drugim policijskim agencijama potvrditi ili demantovati", rekao je Stevanović.

Predsjednik Skupštine opštine Zvornik Mersad Mehmedović naveo je da je ovaj događaj sve iznenadio i šokirao.

"Još sam pod utiskom. Događaj je težak i ozbiljan i nadam se da neće narušiti međuetničke odnose u Zvorniku", rekao je Mehmedović.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Salkić: Situacija stabilna i pod kontrolom

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2015

BANJALUKA - Potpredsjednik Republike Srpske Ramiz Salkić zahvalio se načelniku opštine Zvornik Zoranu Stevanoviću za učinjene napore na stabilizaciji situacije nakon terorističkog napada na policijsku stanicu, te pozvao na strpljenje, mir i povećan nivo tolerantnosti...Salkić je razgovarao danas...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.