Stefanović: Vučić u pravu, svi hoće da ga sruše

Izvor: B92, 27.Jan.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Vučić u pravu, svi hoće da ga sruše

Očigledno je premijer Aleksandar Vučić bio u pravu kada je rekao da ć se sada svi udružiti kako bi pokušali da ga sruše, kaže ministar Nebojša Stefanović.

Stefanović je ovo rekao povodom izjave funcionera SPS Milutina Mrkonjića o razlogu nedolaska na otvaranje železničke stanice Prokop.

Mrkonjić je, naime, rekao da se ne bi pojavio na otvaranju železničke stanice Prokop, čak i da je dobio poziv jer "otvara samo nove projekte, a ne one 'ofarbane i sveže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okrečene'", a Stefanović poručuje da je jasno da oni koji govore o okrečenim i ofarbanim objektima nisu bili sposobni da urade ono što sada radi premijer Vučić i vlada koju predvodi.

"Mrkonjiću bi bilo bolje da se bavi menadžerskim poslom za pevačice, jer mu to dobro ide. A to što daje izjave najgorim reketašima iz Kurira, dovoljno govori o njemu", rekao je Stefanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefanović: Vučić je bio u pravu, svi se udružuju da bi ga srušili

Izvor: Blic, 27.Jan.2016

Očigledno je premijer Aleksandar Vučić bio u pravu kada je rekao da će se sada svi udružiti kako bi pokušali da ga sruše, izjavio je za Tanjug ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović povodom izjave funcionera SPS Milutina Mrkonjića o razlogu nedolaska na otvaranje železničke stanice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.