Stefanović: MUP utvrđuje okolnosti, iako nije bilo prijave

Izvor: RTS, 23.Nov.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: MUP utvrđuje okolnosti, iako nije bilo prijave

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da MUP intenzivno radi na utvrđivanju svih relevantnih činjenica i okolnosti u vezi sa napadom na članicu Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović, uprkos činjenici da ona nije prijavila slučaj policiji i nije uzela povredni list od lekara.
"Bez obzira na stav o policiji bilo kog pojedinca u javnosti i želje da sarađuje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << državnim institucijama, posao policije je da pruži maksimalnu zaštitu svim građanima Srbije i da svaki slučaj istraži", naveo je Nebojša Stefanović u pisanoj izjavi.
Podvukao je da je, od kad je ministar policije, rešen veliki broj slučajeva za koje u prethodnom periodu nije bilo dovoljno političke volje, a brojni slučajevi koji su uznemirili javnost završeni su u rekordnom roku.
"Žao mi je što pojedinci koriste svaku priliku da izgovore ružne reči o policiji i profesionalcima koji rizikuju svoje živote kako bi građani živeli bezbedno", naveo je Stefanović.
Ministar je pozvao sve građane da poštuju zakon i da dozvole državnim organima da rade svoj posao i ne mešaju se u istrage koje su u toku.
Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović obavestila je medije da je napadnuta u subotu, 21. novembra u podne, u ulazu zgrade u kojoj živi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.