Stara Pazova: Napili se pa izboli poznanika

Izvor: Mondo, 06.Okt.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara Pazova: Napili se pa izboli poznanika

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su nanele teške telesne povrede svom poznaniku.

Foto: Istock/Getty images

Kako se navodi, osumnjičeni D.S (33) i P.S. (23) su se pijani dovezli do kuće 23-godišnjeg poznanika, koga je D.S. nožem ranio u podlakticu i udario nogom u glavu.

Povređenom je ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru u Beogradu a uviđaj na licu mesta izvršio je zamenik osnovnog javnog tužioca u Staroj Pazovi.

Dodaje se da je po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 časova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog ranjavanja u Staroj Pazovi

Izvor: Blic, 06.Okt.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za D. S. (33) i P. S. (23), zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda...Postoji sumnja da su se oni u alkoholisanom stanju dovezli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.