Stalone: Hteo sam da zadavim Švarcenegera

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stalone: Hteo sam da zadavim Švarcenegera

Tokom osamdesetih godina, kada su Stalone i Švarceneger bili na početku svojih karijera, toliko nisu mogli da podnesu jedan drugog, da nisu boravili u istoj prostoriji više od minuta.

Foto: Beta/AP/Dmitriy Lovetsky

"Smatrao sam da mi je on najveći suparnik u Holivudu", kaže Stalone, koji je sada odličan prijatelj sa Arnoldom i dodaje kako je tokom tog perioda, svakog dana želeo da ga zadavi, jer ga je ovaj "opasno" nervirao. Bilo kako bilo, ova dva akciona glumca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sada ne mogu jedan bez drugog.

Foto: YouTube/screenshot

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Stalone: Hteo sam da zadavim Švarcenegera

Izvor: Blic, 09.Avg.2014

Tokom osamdesetih godina, kada su Stalone i Švarceneger bili na početku svojih karijera, toliko nisu mogli da podnesu jedan drugog, da nisu boravili u istoj prostoriji više od minuta..."Smatrao sam da mi je on najveći suparnik u Holivudu", kaže Stalone, koji je sada odličan prijatelj sa Arnoldom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.