Šta se desilo Sari Džesiki Parker na naslovnici Bazara?

Izvor: Blic, 21.Feb.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desilo Sari Džesiki Parker na naslovnici "Bazara"?

Saru Džesiku Parker je lik Keri Bredšo iz serije "Seks i grad" učinio jednom od najprepoznatljivijih glumica na svetu, ali na naslovnici kineskog izdanja magazina "Harpers Bazar" ne liči na sebe.

Fotografija poznate glumice koja je osvanula na naslovnici novog broja kineskog časopisa do te mere je retuširana da Sara osim što izgleda duplo mlađe, zapravo uopšte ne liči na sebe.

Bez ijedne bore i sa preoštrim crtama lica, glumica više liči na lik iz nekog stripa nego na stvarnu osobu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sara Džesika Parker je nova žrtva fotošopa!

Izvor: Svet, 21.Feb.2013

Zvezda serije “Seks i grad” osvanula je u neprepoznatljivom izdanju na naslovnoj strani kineskog izdanja časopisa Harper’s Bazaar. Zahvaljujući fotošopu Sara Džesika Parker (47) izgleda nestvarno i zastrašujuće – njeno lice je izduženo, jagodice i nos su preterano naglašeni, a oči blješte...

Nastavak na Svet...

Možete li da prepoznate “Keri Bredšo” na ovoj kineskoj naslovnici?

Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2013

Saru Džesiku Parker je lik Keri Bredšo iz serije “Seks i grad” učinio jednom od najprepoznatljivijih glumica na svetu, ali na naslovnici kineskog izdanja magazina “Harpers Bazar” ne liči na sebe. Fotografija poznate glumice koja je osvanula na naslovnici novog broja kineskog časopisa do...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.