Šta prvi telefon govori o vama?

Izvor: Mondo, 22.Dec.2014, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta prvi telefon govori o vama?

Pogledajte slike, odaberite svoj prvi model i saznajte šta on govori o vama.

BuzzFeed ekipa napravila je zabavan test koji će vam otkriti kakva ste osoba na osnovu vašeg prvog telefona - možete mu verovati ili ne, ali ćete se odlično zabaviti, to je sigurno!

U galeriji gore priseteti se svog prvog telefona ili približnog modela i pronađite rešenje u nastavku ili ga pročitajte na BuzzFeed linku, gde ima 20-ak modela i rešenja.

Nokia
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Telefon sa Zmijom. Bili ste ispred svog vremena i nikad niste pazili na času/predavanjima/sastancima, jer ste bili prezauzeti igranjem Zmijice (možete to i danas). I provodili ste dane i noći komponujući melodije zvona, ali vredelo je!

Motorola (RAZR)

Bili ste totalno "kul"! Totalno svoji i drugačiji. Vi niste pratili trendove - vi ste ih stvarali! Svi su vam zavideli, mrzeli su vas zbog vašeg "ultratankog" čuda, a vi ste bili u fazonu "koga, bre, briga"...

Samsung (na preklop)

Vi se držite oprobanog recepta, nema potrebe za trzavicama koje moderno doba donosi. Idete ka cilju i ne želite da vas okolne "pojave" ometaju u tome. Volite nove stvari, ali takve da one izgledaju moderno, a rade pouzdano i koriste se lako. Vi ste 3G čovek, LTE ne mora.

Sony Ericsson (Walkman)

Svi su želeli da vam budu prijetelj, jer ste vi "žurku" nosili uvek sa sobom! Zapravo, žurka je počinjala tek kad se vi pojavite, jer vi ste je nosili u džepu... Imali ste spostvenu melodiju za svaku priliku i ljudi su bili oduševljeni time.

BlackBerry

Eh, bila su to vremena - bili ste hladni, tražili ste prijatelje "po BlackBerryju", družili se samo sa njima, a onda su se stvari promenile. Danas nemate BBM Messenger na svakom telefonu. Zapravo, imate, ali ga ne koristi niko ili makar na dovoljan broj ljudi...

iPhone

Čoveče! Bili ste kraljevi! "Ubijali ste" svojim stilom i odlučnošću. Radite to i danas, ali malo teže, jer stigla je Galaxy serija, koja to isto radi, ali slobodnije i povoljnije. Svi su želeli da pipkaju vaš ekran. I to je bilo "kul". I danas je, posebno kad je u Srbiju stigao iPhone.

LG

Pa vi ste egzibicionisti! Volite nove stvari, tražite izazove i ne stajete pred neistraženim i šokantnim. Volite čokoladu. Rado je delite. Da, i danas ste takvi, kad imate LG G3...

Da li ste se pronašli u ovim opisima recite nam u komentarima i na Facebooku!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.