Srpski hakeri iz Tesla tima srušili 100 hrvatskih sajtova kao odmazdu za diskriminaciju Srba

Izvor: Blic, 14.Dec.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski hakeri iz "Tesla tima" srušili 100 hrvatskih sajtova kao odmazdu za diskriminaciju Srba

Srpska hakerska grupa "Tesla-tim" objavila je da je srušila 100 hrvatskih internet stranica, kao znak nezadovoljstva zbog sve veće diskriminacije srpskog naroda u Hrvatskoj.

"Tokom proteklih šest meseci napadi na srpski jezik, kulturu i ustanove srpske manjinske zajednice u Hrvatskoj rapidno su se povećali", navodi "Tesla-tim".

Navodi se i da napadi na srpski jezik nisu više samo ispadi pojedinaca, zaostalih u ratnom vihoru, nego organizovani napadi na Srbe i srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zajednicu, prenose mediji.

Video koji je dodat u prilogu i u kojemu bi trebalo da bude popis srušenih stranica uklonjen je sa Jutjuba.

Hakovano 100 hrvatskih sajtova #opHr. http://t.co/3yy51nt0K7

— Tesla Team (@TeslaTeam1) December 14, 2013

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski hakeri iz "Tesla tima" srušili 100 hrvatskih sajtova kao odmazdu za diskriminaciju Srba

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2013

Srpska hakerska grupa "Tesla-tim" objavila je da je srušila 100 hrvatskih internet stranica, kao znak nezadovoljstva zbog sve veće diskriminacije srpskog naroda u Hrvatskoj..."Tokom proteklih šest meseci napadi na srpski jezik, kulturu i ustanove srpske manjinske zajednice u Hrvatskoj rapidno su se...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.