Izvor: Danas, 31.Okt.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski Strawberry energy najbolji svetski start up

San Francisko - Prvo mesto na svetskom takmičenju početnika u biznisu na internacionalnoj konferenciji Green Bizgrup u San Francisku osvojio je srpski start up Strawberry energy, koji je lansirao javni univerzalni punjač za mobilne telefone Strawberry Drvo.

U prvoj fazi takmičenja, stručni žiri je iz pristiglih jednominutnih video-prezentacija iz celog sveta izabrao 21 start up, a potom je lista "predata" javnosti na glasanje, čime je izdvojeno 14 finalista, među kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << je Strawberry, inače jedini van Amerike, osvojio najviše glasova. Ovaj biznis projekat proglašen je pobednikom nakon prezentacije pred 1.200 učesnika na konferenciji u San Francisku, kada je ponovo javno glasala publika koju su činili direktori najvećih svetskih kompanija, gradske uprave i investitori.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.