Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreten Petrović koji je uhapšen zbog ometanja suđenja Oriću, pušten iz pritvora

Sreten Petrović, koji je uhapšen zbog ometanja rada pravosuđa u predmetu protiv nekadašnjeg komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici Nasera Orića pred Sudom BiH, nakon saslušanja u Sipi pušten je da se brani sa slobode, potvrđeno je u Agenciji za istrage i zaštitu BiH.

Postupak protiv Petrovića biće nastavljen zbog ometanja rada pravosuđa i uticaja na svedoke, prenosi RTRS.

Petrović, ratni komandant bataljona Bratunačke brigade Vojske Republike Srpske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prema dostupnim informacijama, svedocima je sugerisao da menjaju iskaze i da umesto protiv Orića, svedoče u njegovu korist.

Pročitajte još:

Suđenje Oriću počelo je u januaru. Najmanje pet svedoka u ovom slučaju do sada su ili promenili iskaz ili odustali od svedočenja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BiH: Sreten Petrović pušten da se brani sa slobode

Izvor: B92, 27.Avg.2016

Banjaluka -- Sreten Petrović koji je u petak uhapšen zbog ometanja rada pravosuđa u predmetu protiv Nasera Orića pred Sudom BiH, saslušan je i pušten da se brani sa slobode...Postupak protiv Sretena Petrovića biće nastavljen zbog ometanja rada pravosuđa i uticaja na svedokerečeno je u SIPA...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.