Sponzoruše ne sedaju u krš kola!

Izvor: Mondo, 08.Avg.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sponzoruše ne sedaju u "krš" kola!

Komičar Vitali Zdorovetski ponovo dokazuje da devojke ipak padaju na skupe stvari...

 Nekim zvezdama se podižu statue, drugi ostavljaju svoje otiske u pločnicima Brodveja.

Ako je ikada trebalo da postoji oltar posvećen holivudskom srcelomcu Rajanu Goslingu, ovo je onda pun pogodak.

Gosti kluba "Bang Bang" u San Dijegu, čekaju u redovima kako bi ušli u njihov toalet.

 I to je skroz opravdano, jer se unutra nalaze zidovi obloženi Rajanovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posterima, što je verovatno najbliže što će mu neko od tih ljudi ikada prići.

Obožavanje "Rajanovih zidova" je možda poslednja šansa ovim devojkama da pritisnu svoja tela uz plakate zvezde filma "Beležnica", pre nego što dobije dete sa Evom Mendes.

 Da, ulazak u ovaj toalet vam svakako omogućava jednu intimnu atmosferu sa ovim glumcem, a mušetrije kluba to koriste da bi mu pomazili usne, šaputali razne stvari na uvo, pa čak i podizati noge ka njemu u pokušaju da odvoje glumca od njegove voljene.

Tu je i činjenica da se devojke pred njim skidaju, jer ipak je to toalet na kraju krajeva.

Pored fantastičnog Rajanovog izgleda i njegovog probadajućeg pogleda koji ih nadzire u toaletnim radnjama, ko bi i mogao da ih krivi?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Sponzoruše ne sedaju u "krš" kola

Izvor: Vesti-online.com, 08.Avg.2014

Komičar Vitali Zdorovetski ponovo dokazuje da devojke ipak padaju na skupe stvari....Vitali je ovoga puta glumio turistu u Los Anđelesu, momka koji, naslonjen na skupoceni automobil samo pita za pravac....Prva devojka kojoj je prišao mu je objasnila put do Beverli Hilsa, a onda pristala i da popije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.