Snimak eksplozije auta u Novom Sadu

Izvor: B92, 01.Okt.2014, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak eksplozije auta u Novom Sadu

Na uglu Bulevara Evrope i Dalmatinske ulice u Novom Sadu, nešto posle 8 sati eksplodirao je automobil, a jedna osoba je povređena.

Prema prvim informacijama do kojih je došao novosadski Radio 021, prilikom eksplozije povređen je prolaznik.

Kako su rekli u Hitnoj pomoći, 44-godišnji muškarac je lakše povređen, zadobio je oderotine i nagnječenja i prebačen je u Urgentni centar. On je, nezvanično saznaje Radio 021, izašao iz obližnjeg lokala kada se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << detonacija.

Reporter 021.rs sa lica mesta navodi da je detonacija znatno oštetila poslovne prostore u blizini.

Kako je Tanjug javio, u trenutku se začula strahovita eksplozija pa su stakla sa obližnje prodavnice popucala, a zatresle su se sve okolne zgrade. Nekoliko sekundi nakon toga iz obližnjih lokala istrčali su ljudi, a jedan od njih je primetio da iza automobila leži čovek.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao 021, tablice na automobilu su lažne, odnosno, ne odgovaraju vozilu, a na licu mesta je pronađen osigurač od bombe.

Za sada nije poznato ko je vlasnik vozila.

Na tom malom parkingu bilo je još nekoliko vozila.

Vrlo brzo na lice mesta stigli su vatrogasci, policija i hitna pomoć, pa je požar brzo ugašen.

Pogledajte video 021.rs.



.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplodirao automobil u Novom Sadu, povređena jedna osoba

Izvor: Blic, 01.Okt.2014

Na uglu ulica Bulevar Evrope i Dalmatinska u Novom Sadu nešto posle osam sati došlo je do eksplozije na automobilu parkiranom ispred stambene zgrade...U eksploziji je povređen jedan Novosađanin kog su kola Hitne pomoći prevezla u bolnicu i on je trenutno na operaciji...Prema nezvaničnim informacijama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.