Snežni nanosi onemogućavaju sahranu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2012, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežni nanosi onemogućavaju sahranu

GORNJI MILANOVAC -

Do kuće Radenka Miletića (83) iz rudničkog sela Mutanj koji je pre tri dana pronađen mrtav u snegu, do danas nisu raščišćeni snežni nanosi i ne zna se kada će biti sahranjen.

Potpredsednik Mesne zajednice u Mutnju Milan Jakovljrević izjavio je za agenciju Beta da su snežni nanosi visoki i tri metra i da je potrebna najteža mehanizacija da bi se stiglo do kuće do koje treba očistiti još dva kilometra puta.

"Radili smo protekle noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do jedan sat. Neshvatljivo je da iz opštine niko neće da dođe. Lično sam više puta zvao direktora Javnog preduzeća za puteve ali mu je isključen telefon, a na centrali kažu da o tome ništa ne znaju", rekao je Jakovljević.

On je dodao da će se čišćenje snega nastaviti i danas ali niko ne zna kada će put biti prohodan i kada će se obaviti sahrana, jer je i put do groblja zavejan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog snega ne mogu ni da sahranjuju

Izvor: Mondo, 29.Jan.2012

Do kuće Radenka Miletića (83) iz rudničkog sela Mutanj koji je pre tri dana pronađen mrtav u snegu, do danas nisu rašcisheni snežni nanosi i ne zna se kada će biti sahranjen. Potraga za starcem u Medveđi i dalje traje.Vanredno stanje u 14 opština u Srbiji.

Nastavak na Mondo...

GORNJI MILANOVAC: SNEŽNI NANOSI ODLAŽU SAHRANU

Izvor: Kurir, 29.Jan.2012

Snežni nanosi visoki i tri metra i potrebna je najteža mehanizacija da bi se stiglo do kuće preminulog Radenka Miletića ..GORNJI MILANOVAC - Do kuće Radenka Miletića (83) iz rudničkog sela Mutanj koji je pre tri dana pronađen mrtav u snegu, do danas nisu rašcisheni snežni nanosi i ne zna se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.