Snežani Dakić se udvara francuski tajkun

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2015, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežani Dakić se udvara francuski tajkun

Voditeljka Snežana Dakić, nakon razvoda od biznismena Vladimira Mikića, ne prestaje da pleni muška srca.

Poslednji u nizu koji je pao na šarm voditeljke je francuski tajkun koji već mjesecima pokušava da osvoji srce ove brinete.

Kako saznajemo, riječ je o milijarderu koji širom svijeta ima juvelirnice sa rijetkim komadima dijamanata, a našu voditeljku zapazio je u martu ove godine dok je sa ćerkom Laurom zimovala na Kopaoniku.

Snežana se sa njim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << upoznala jedne večeri dok je bila u provodu sa prijateljicama i on od tada ne prestaje da joj šalje cvijeće i poklone, među kojima je bio i jedan od dijamanata kojih ima svega nekoliko na svijetu. Ona mu se svaki put ljubazno zahvalila, ali zbog života u različitim državama i njegovog biznisa samo su nekoliko puta bili na večeri.

Čak i dok je bila na moru, on se svojom jahtom na dan usidrio u Porto Montenegro.

(Alo)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

TAJKUN JE OBASIPA POKLONIMA: Snežanu Dakić muva francuski milijarder!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2015

Voditeljka Snežana Dakić nakon razvoda od biznismena Vladimira Mikića ne prestaje da pleni muška srca. Poslednji u nizu koji je pao na šarm čuvene Sneki Daki je francuski tajkun koji već mesecima pokušava da osvoji srce ove odskoro slobodne brinete...Kako saznajemo, reč je o milijarderu koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.